28.9.2023

Tarjoamme toimitiloja vuokralle Helsingissä

Vuokraamme mm. ryhmätoimintaan, perhetyöhön tai terapiaan erinomaisesti soveltuvaa toimitilaa viihtyisissä ja avarissa tiloissa Helsingin Vuosaaressa sekä Pitäjänmäessä. Molemmissa toimitiloissa on tällä hetkellä perheiden avopalvelutoimintaa. Toiminta on iltapainotteista, joten vuokraamme tiloja lähinnä klo 8.00-15.00 arkisin.

Pitäjänmäessä toimitilat ovat yhteensä 247 m² kokoiset, käytännölliset ja soveltuvat hyvin terapia- ja perhetyöhön tai muuhun vastaavaan toimintaan. Tarjolla on viihtyisiä erikokoisia huoneita n.10-30m², joissa on myös leluja lapsille. Huoneissa on pöytäryhmiä, sohvia ja tuoleja. Lisäksi toimitiloissa on aula, keittiö, jossa hyvät ruoanlaittomahdollisuudet.

Vuosaaressa on erikokoisia huoneita n.10-30m², joissa on myös leluja lapsille. Huoneissa on pöytäryhmiä, sohvia ja tuoleja. Toimitilaa on yhteensä 141 m². Käytännölliset, helposti muunneltavat tilat soveltuvat hyvin esim. perhekerholle, muskarille, kokouksiin tai muuhun vastaavaan toimintaan. Lisäksi tilassa on aula, keittiönurkkaus, jossa kahvinkeittomahdollisuus sekä mahdollisuus esimerkiksi eväiden säilytykseen ja lämmitykseen.

Tiloja voi vuokrata joustavasti tunneittain alk. 25€/h ja 40€/2h. Vuokra-ajat ovat neuvoteltavissa ja sopimuksen voi tehdä säännöllisestä tilankäytöstä tai yksittäisistä vuokrauksista. Räätälöimme vuokrasopimukset tarpeidesi mukaan, oman toimintamme huomioiden.

Ota yhteyttä ja tule katsomaan tiloja! Saana Salminen p. 040 8299 331 saana.salminen@alvahyvinvointi.fi

Uskomme myönteisyyden, kunnioituksen, arvostuksen ja ystävällisyyden voimaan.