Alva-Avopalvelut Helsinki

Tapaamiset ja vaihdot – tukea vuorovaikutukseen

Helsingin avopalveluyksikön tapaamispaikoissa Vuosaaressa ja Pitäjänmäessä järjestetään lapsen ja vanhemman välisiä tapaamisia viihtyisässä ja mukavassa ympäristössä. Tavoitteena on tukea lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä mahdollistaa turvallinen yhdessäolo.

Valvottuja ja tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja järjestetään jokaisessa yksikössä sopimuksen mukaan arkisin, yleensä iltapäivällä ja illalla. Lauantaisin ja sunnuntaisin tapaamisia järjestetään Pitäjänmäessä sekä Vuosaaressa. Tapaamiset tapaamispaikassa toteutetaan aina lastenvalvojan sopimuksen, tuomioistuimen tai lastensuojelun päätöksen perusteella.

Ammattitaitoinen, kokenut henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu eri sosiaali- ja terveysalan koulutetuista ammattilaisista. Tiimin jäsenet ovat lastensuojelun ammattilaisia, joilla on työkokemusta muun muassa lasten- ja nuorisokodeista, perhekuntoutuksesta sekä kriisi- ja päihdetyöstä. Tiimillämme on kokemusta myös maahanmuuttaja- ja pakolaistaustaisten asiakkaiden kohtaamisesta, ja tarvittaessa käytämme työkielenä englantia sekä tulkkeja apuna tapaamisissa.

Lisätietoja toiminnastamme saat ottamalla yhteyttä palvelupäällikköön.

NUOTTI-VALMENNUS

Avopalvelumme aloittavat NUOTTI-valmennuksen joulukuussa 2023.

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö
Saana Salminen
040 829 9331
saana.salminen@alvahyvinvointi.fi

Pitäjänmäen yksikkö
050 385 4319 (iltaisin ja viikonloppuisin)
Sulkapolku 2, 00370 Helsinki

Vuosaaren yksikkö
050 389 4325 (iltaisin ja viikonloppuisin)
Leikosaarentie 24, 00980 Helsinki

Tänään onnistun.
Tai huomenna.
Tulee päiviä, tulee tilaisuuksia.