Alva-koti Kiviranta

Tukea elämänhallintaan

Kivirannassa lapsella on mahdollisuus irtautua hänen kasvuaan ja kehitystään vahingoittavista elinolosuhteista ja löytää niiden tilalle uusia, valoisampia näköaloja sekä kokonaiskehitystä eheyttäviä vaihtoehtoja. Tuemme lasta rakentavien tavoitteiden etsimisessä ja elämänhallinnassa ja iloitsemme yhdessä jokaisesta onnistumisesta. Teemme tiiviisti yhteistyötä lapsen perheensä kanssa, ja työmme lähtökohtana on pyrkimys perheen yhdistämiseen. Laitossijoituksen jälkeiset räätälöidyt tukipalvelut voidaan tarjota Alvan oman avopalvelukeskuksen kautta.

Toiminnallinen arki

Kivirannan arki on strukturoitua ja lapsilähtöistä. Jokaiselle lapselle on nimetty omaohjaajapari, joka ensisijaisesti toimii lapsen ja lähiverkoston kanssa yhteistyössä ja tekee lapsen kanssa hoito- ja kasvatussuunnitelman. Tärkeä osa sitä on itsenäistymisvalmennus, jossa opetellaan esimerkiksi ruoanlaittoa, kodin siivousta, omasta hygieniasta ja hyvinvoinnista huolehtimista sekä rahan käyttöä ja muita tärkeitä elämäntaitoja.

Viihtyisä asuinympäristö

Yksikkö sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Bussipysäkille on matkaa vain noin 500 m. Läheltä löytyvät lisäksi mukavat ulkoilualueet, koulu, päiväkoti ja terveyskeskus.

Yhteystiedot

Yksikönpäällikkö
Janne Laaksonen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 563 8810
janne.laaksonen@alvahyvinvointi.fi

Ohjaajat
041 504 6668

Tänään onnistun.
Tai huomenna.
Tulee päiviä, tulee tilaisuuksia.