Avopalvelut Oulu

Alva Hyvinvointi Oy:n lasten ja perheiden palvelut ovat siirtyneet osaksi SOS-Lapsikylää. Lue lisää avopalveluista SOS-Lapsikylän verkkosivuilta.

Monipuoliset palvelumme

Ammatillinen tukihenkilötoimintamme on ammatillisesti ohjattua tukea nuoren tai aikuisen elämän ja arjen hallintaan erilaisissa haastavissa tilanteissa.

Tehostettu perhetyö on lapsiperheiden auttamista ja tukemista arjessa keskustelemalla, ohjaamalla ja mallintamalla sekä yhdessä tekemällä. Perhekuntoutus on kokonaisvaltaisempi, kuntoutuksellinen ja arvioiva perhetyön työskentelymuoto.

Jälkihuolto on tarkoitettu itsenäistyville nuorille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja pysyvää aikuista uuden elämänvaiheen tueksi.

Palveluihimme kuuluvat lisäksi vanhemmuuden arviointi, koulunkäynnin tuki sekä opinto-ohjaus ja urasuunnittelu.

Toimintaamme ohjaavat periaatteet

Tuottamamme avohuollon palvelut ovat ammatillisesti ohjattua ja ratkaisukeskeistä tukitoimintaa, jonka toimintaperiaatteita ovat suunnitelmallisuus, tavoitteellisuus ja avoin yhteistyö asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa.

Tuki perustuu aina yksilökohtaiseen asiakassuunnitelmaan, joka laaditaan yhteistyössä asiakkaan tai asiakasperheen ja sosiaalityöntekijän kanssa. Sosiaalityöntekijään pidetään yhteyttä aktiivisesti, ja kirjallinen selvitys toiminnasta sekä asiakkaan tilannearviosta tehdään kuukausittain. Tuki tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan kotiympäristössä sekä verkostoissa.

Arvojamme ovat lämminhenkisyys, luottamus, avoimuus, asiakas- ja perhekeskeisyys sekä tuloksellisuus. Kohtaamme jokaisen asiakkaan ainutlaatuisena ja arvokkaana yksilönä.

NUOTTI-valmennus

Tarjoamme NUOTTI-valmennusta Pohjois-Pohjanmaalla.

Jos sinulla on kysyttävää kauttamme saatavasta valmennuksesta, ota suoraan yhteyttä:

Palvelupäällikkö
Heidi Ylisirniö
050 379 2004
heidi.ylisirnio@sos-lapsikyla.fi

Olemme siirtyneet osaksi SOS-lapsikylää. Lisätietoja NUOTTI-valmennuksesta löydät: https://www.sos-lapsikyla.fi/nuotti-valmennus/

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö
Heidi Ylisirniö
050 379 2004
heidi.ylisirnio@sos-lapsikyla.fi

Toimiston osoite:
Kempeleentie 7 A 18, 90400 Oulu

Tänään onnistun.
Tai huomenna.
Tulee päiviä, tulee tilaisuuksia.