Yksiköt

Asumispalvelut

Alva Kolmikoti

Alva Kolmikoti tarjoaa kuntouttavaa palveluasumista, lyhytaikaista arvioivaa asumista ja tuettua asumista neljässä eri tuen tasossa Vantaan Mikkolassa. Asiakkaamme ovat mielenterveys- ja päihdekuntoutujia tai asiakkaita, jotka syystä tai toisesta ovat tuen tarpeessa elämäntilanteesta tai erityisistä haasteista johtuen. Rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun kohti itsenäistä oman toiveiden mukaista elämää.

Alva voimala

Alva-koti Voimala avautuu syksyn 2021 aikana Vantaalle. Voimala tarjoaa turvallisen ja kannustavan toipumisympäristön päihdehaasteiden kanssa kamppaileville asiakkaille.

Sijaishuollon palvelut

alva Arviointi- ja kriisiyksikkö Esko

Alvan arviointi- ja kriisiyksikkö Esko on viisipaikkainen lastensuojelun erityisyksikkö Lahden Ahtialassa. Tarjoamme 10–18-vuotiaille avohuollon tukitoimin sijoitetuille, kiireellisesti sijoitetuille ja huostaanotetuille lapsille turvallisen ja lämminhenkisen kasvuympäristön, jossa eteen tulleisiin haasteisiin etsitään aktiivisesti rakentavia ratkaisuja.

Alva-koti kiviranta

Alva-koti Kiviranta on seitsemänpaikkainen lastensuojelun toimintayksikkö Lahden Ahtialassa. Kiviranta tarjoaa 10–18-vuotiaille avohuollon tukitoimin sijoitetuille, kiireellisesti sijoitetuille ja huostaanotetuille lapsille turvallisen, lämminhenkisen ja vakaan kasvuympäristön. Samassa talossa sijaitsee myös nuorten Arviointi- ja kriisiyksikkö Esko.

alva-koti Pirttikoski

Alva-koti Pirttikoski on seitsemänpaikkainen lastensuojelun toimintayksikkö Muhoksella. Pirttikoski tarjoaa kotiin sijoitetuille lapsille ja nuorille turvallisen, lämminhenkisen ja luonnonläheisen kasvuympäristön.

alva-koti lukkarinoja

Alva-koti Lukkarinoja on Tyrnävällä sijaitseva lastensuojeluyksikkö, joka tarjoaa avohuollon tukitoimin sijoitetuille ja huostaanotetuille 10–18-vuotiaille lapsille ja nuorille turvallisen kasvuympäristön. Lukkarinojalla on seitsemän asukaspaikan lisäksi neljä tukiasumispaikkaa.

Avopalvelut

alva-Avopalvelut kainuu

Alvan avopalveluiden Kajaanin yksikkö tarjoaa laadukkaita avohuollon lastensuojelu- ja aikuispalveluita kainuulaisille asiakkaille. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat myös tapaamispaikkatoiminta sekä tuetut ja valvotut tapaamiset perheille. Työskentelemme pääsääntöisesti asiakkaan kotiympäristössä tai verkostossa.

alva-Avopalvelut Oulu

Alva-avopalveluiden Oulun yksikkö tuottaa laadukkaita lastensuojelu- ja aikuispalveluita Oulun seudun ja ympäristökuntien asiakkaille. Tarjoamme räätälöityjä palveluita ennaltaehkäisevään, arvioivaan ja korjaavaan lastensuojelutyöhön. Tuemme yksittäisiä asiakkaitamme ja asiakasperheitämme räätälöidyillä palvelukokonaisuuksilla, jotka kokoamme vuoropuhelussa asiakkaidemme ja sosiaalitoimen kanssa. Työskentelemme viikon jokaisena päivänä, myös iltaisin.

Alva-Avopalvelut Helsinki

Alva-avopalveluiden Helsingin yksikkö tarjoaa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla lasten ja perheiden palveluita, joihin kuuluvat kotona tehtävä perhetyö sekä lasten tapaamispalvelut: valvotut sekä tuetut tapaamiset ja valvotut vaihdot.

Tänään onnistun.
Tai huomenna.
Tulee päiviä, tulee tilaisuuksia.