18.8.2023

Rastilan tapaamispaikkapalvelut muuttavat!

Helsingin avopalveluiden yksi toimipisteistä sijaitsee Rastilassa kiinteistössä, jossa olemme toimineet alivuokralaisina. Tämä on rajoittanut mm. aikataulullisesti mahdollisuuksiamme toteuttaa tapaamispaikkapalveluja. Olemme jo jonkin aikaa etsineet omia tiloja ja viimein tänä keväänä löysimme uuden sopivan tilan käyttöömme! Pian on siis muuton aika! Pitäjänmäen yksikkömme jatkaa vanhoissa tutuissa tiloissa.

Uudet tilat sijaitsevat aivan Vuosaaren metroaseman tuntumassa (n. 500m kävelymatka) osoitteessa Leikosaarentie 24. Siirrymme uusiin tiloihin 1.9.2023 alkaen.

Vuosaaren tilassa on kolme erikokoista tapaamishuonetta. Kaikki huoneet on sisustettu viihtyisiksi ja niistä löytyy erilaisia leluja ja pelejä tutkittaviksi. Lisäksi aulassa on ohjaajien tilojen lisäksi keittiönurkkaus asiakkaille. Tapaamispaikassa on kaksi uloskäyntiä, joista toinen vie suojaisalle leikkipihalle, jota myös asiakkaat voivat tuetuissa tapaamisissa käyttää. Tilat on juuri remontoitu!

Lähistöllä on parkkipaikkoja kadunvarsilla ja tapaamispaikkaa vastapäätä sekä yhteydet metrolla ja bussilla ovat erittäin hyvät.

1.9.2023 alkaen kaikki Rastilan yksikön asiakkaiden tapaamiset ja vaihdot siirtyvät Vuosaaren yksikköön.

Vuosaaren tapaamispaikan yhteystiedot ovat:
Leikosaarentie 24
puh. 050 3894325

Lisätietoja:

Alva Avopalvelut Helsingin tapaamispaikkatiimi

Tomi Tervanen, sosiaaliohjaaja p. 050 385 4319
Saana Salminen, palvelupäällikkö p. 040 8299 331

Uskomme myönteisyyden, kunnioituksen, arvostuksen ja ystävällisyyden voimaan.